Skip to main content

ADR Digitaal

In het ADR staat de wet- en regelgeving voor wat betreft het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.  De regelgeving wordt door de United Nations bepaald en elke 2 jaar herzien.  De Nederlandse vertaling wordt verzorgd door de Nederlandse overheid.  Het zoeken naar de juiste informatie in vaak dikke zware boeken was al jaren een doorn in mijn oog.  Om die reden ben ik in 2019 begonnen met de bouw van een database waarin uiteindelijk alle hoofdstukken en artikelen zijn opgenomen.  De digitale is als jaarabonnement beschikbaar.
Met het ADR digitaal hebt u altijd een digitale en up to date versie van het ADR online ter beschikking.  Niet langer dikke ADR boeken meeslepen en door verschillende boeken bladeren om de juiste informatie op te zoeken.  De digitale versie van het ADR bevat links naar andere artikelen en voorschriften.  van elke in tabel A genoemde stof is een detail pagina gemaakt waardoor u alle informatie direct en overzichtelijk op uw scherm te zien krijgt.  
De digitale tool is betaalbaar.  Voor slechts 99 euro (ex BTW) sluit u al een jaarabonnement af.  Bij afname van meerdere abonnementen kunnen we uiteraard een mooie aanbieding doen.  De digitale ADR is weliswaar iets duurder dan de gedrukte versie maar de tijd die u bespaart kunt u gebruiken voor andere belangrijke zaken die afgehandeld moeten worden.
 
Voordelen van de ADR tool
  • Altijd up to date. Momenteel is het ADR 2023-2024 de meest actuele versie.
  • Bijna 3000 detail pagina's van elke stof waarin alle informatie over die stof is opgenomen. Niet meer zoeken op verschillende pagina's maar alles op één pagina te raadplegen.
  • Opzoeken van informatie scheelt enorm veel tijd ten opzichte van een papieren versie. Elke verwijzing in de negen delen zijn "clickable".   In de detailpagina's (tabel 3A) is alle informatie opgenomen die u nodig hebt.
  • De tool is geschikt voor o.a. pc, laptop en tablet. Ook op een mobiele telefoon is de tool te gebruiken maar een klein scherm heeft zo zijn beperkingen.

Bezoek de ADR digitaal website op www.ADR-Digitaal.nl

 

Contact

van Weelden Logistics Consultancy
Zuidweg 17
4316AA Zonnemaire

Tel : +31 (0)6 46 855 372
Kvk Rdam : 24491885


© 2023 van Weelden Logistics Consultancy