Skip to main content

Even voorstellen.

Ik ben John van Weelden en heb ruim dertig jaar (internationale) ervaring en specialisaties op gebied van logistiek, supply chain, gevaarlijke stoffen, (arbo)veiligheid, kwaliteit en ICT.  In mijn werk gedreven in alles wat ik doe. Samen met een team of zelfstandig. Serieus als het moet, met humor als het kan maar altijd met het doel, het eindresultaat voor ogen. Innovatief en sterk in het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. Leergierig, autodidactisch, analytisch, loyaal.

Door mijn brede (internationale) ervaring in de logistieke en ICT sector kan ik vraagstukken vanuit verschillende oogpunten benaderen en oplossen. Heb met mijn voeten in de klei gestaan en ben in staat om op verschillende niveaus te schakelen. In mijn werk mensgericht maar ook in staat knopen door te hakken en, na zorgvuldige afwegen, moeilijke beslissingen te nemen. Sterk in verander management, continuous improvement en bouwen aan een sterke organisatie.

Sinds een aantal jaar ben ik woonachting in het mooie zeeuwse plaatsje Zonnemaire, een klein dorpje op Schouwen-Duiveland en op minder dan een uur rijden van de Randstad, Antwerpen en Breda.  In mijn vrije tijd zoek ik het graag hogerop.  Als houder van een vliegbrevet is er niets mooiers dan na een week hard werken letterlijk afstand te nemen van de aarde en samen met mijn vrouw en/of vrienden dagtripjes te maken naar leuke bestemmingen in binnen- en buitenland. Verder vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn met het bouwen van websites.  Voor mij pure ontspanning waarbij ik naast de logistieke opdrachten inmiddels ook regelmatig een commerciele website mag bouwen voor klanten.  Op www.zonnemaire.net kunt u de resultaten vinden van een paar recente opdrachten. 

Sinds 2019 werk ik als zelfstandige ondernemer.  Daarvoor heb ik verschillende banen gehad in de logistiek en ICT sector.  Tot augustus 2019 had ik een enorm veelzijdige en uitdagende baan waar ik verantwoordelijk was voor de wereldwijde logistiek en de bijbehorende logistieke ICT infrastructuur.  Daarbij heb ik heel veel van de wereld mogen zien en me vol kunnen inzetten voor één van werelds grootste distributeurs van Unilever met een hoofdkantoor in Hong Kong.  Een stad/staat die ik destijds als mijn 2e thuis beschouwde. 

De ervaring die ik in mijn carriere heb opgedaan zet ik nu graag in voor bedrijven die zich geplaatst zien voor logistieke uitdagingen.  Het kan daarbij gaan om de bouw en inrichting van een nieuw warehouse, de aanschaf en implementatie van een nieuw WMS, als interim manager of als extern klankbord voor bedrijven die advies nodig hebben.

Verder heb ik een aantal jaar geleden een digitale versie gemaakt van het ADR.  In het ADR kun je de wet- en regelgeving vinden op het gebied van het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.  Het was een pittige klus die circa 8 maanden heeft gekost en die ik nu als jaarabonnement verkoop voor slechts 99 euro (ex btw).  Meer informatie treft u op www.adr-digitaal.nl

Graag kom ik met u in contact.  Al is het alleen maar om kennis te maken en te kijken of we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen.  Een koffie afspraak is snel gemaakt.  Is uw interesse gewekt laat het dan aub weten door mij te bellen of door een bericht te sturen via de contact pagina.

Ik kijk ernaar uit u snel te ontmoeten.

 

 

 


Graag nodig ik u uit voor een kop koffie.
Afspreken?  Ik ben bereikbaar  op +31 (0)6 46 855 372.  U kunt ook een bericht via de contactpagina sturen. Hopelijk tot snel!


Over mij

Contact

van Weelden Logistics Consultancy
Zuidweg 17
4316AA Zonnemaire

Tel : +31 (0)6 46 855 372
Kvk Rdam : 24491885


© 2023 van Weelden Logistics Consultancy
Deze website is gemaakt door
zonnemaire webdesign logo 5